Akyazı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Töreni Coşkuyla Kutlandı

Akyazı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kaymakam Vekili ve Karapürçek Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı İlçe Jandarma Komutanı Sinan Gönaylı, 7. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli Akyazılı İstihkam Yüzbaşı Osman Kılıçoğlu, Akyazı Gençlik ve Spor Müdürü Adem Altun, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Savaş, Akyazı siyasi ilçe başkanları, STK temsilcileri ve gazilerin katılımıyla kutlandı.

Tören, Akyazı Tören Alanı Atatürk Büstü önünde, saat 10:30’da gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte, çelenk sunumunun ardından Akyazı Askerlik Şubesi Başkanı Mithat Deniz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Deniz, “30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. Bu zafer, Türk milletinin azim ve kararlılığının en büyük göstergesidir,” dedi. 

Tören, Mithat Deniz'in konuşmasının ardından sona erdi. 

Tören sonrası, Kaymakam Vekili Kübra Baka Kılıç, bayram tebrikleri için Kaymakamlık binasında vatandaşları kabul etti. Tüm katılımcılar, bu anlamlı günde bir araya gelmenin gururunu yaşadı.