Akyazı'da İftar Öncesi Yangın Paniği: Alevler Üçüncü Katı Sardı

Akyazı'nın Seyfeler Mahallesi'nde, iftar saatine kısa bir süre kala bir binanın üçüncü katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Osman O.'ya ait 3 katlı binanın en üst katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başlad 13005 Sokak'ta meydana gelen olayda, alevler kısa sürede büyüyerek binanın çatısını da etkisi altına aldı. Dumanların ve alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri büyük korku yaşarken, ihbar üzerine olay yerine hızla itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında mahalle sakinleri sokağa dökülürken, çevredeki gençler de itfaiye ekiplerine destek olmak amacıyla söndürme çalışmalarına katıldı.

Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici olurken, binanın üçüncü katında ve çatısında maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatılırken, ilk bilgilere göre alevlerin banyo kısmından yükseldiği iddia ediliyor. Yangının kesin çıkış nedeni yapılacak detaylı araştırmalar sonucunda belirlenecek.