Yunus Emre’de Kaza: Tehlikeli Kavşakta Dün Yine Can Pazarı! Yaşandı

Yunus Emre Mahallesi'nde, 4003 Sokak ile 4028 Sokak kavşağında daha önce de birçok kazanın meydana geldiği noktada dün yine üzücü bir kaza yaşandı. 54 ACM *** plakalı motosiklet ile yabancı plakalı bir cip çarpıştı. Kaza, çevredeki vatandaşların da dikkatini çektiği gibi, kavşağın tehlikeli yapısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Motosikletin sürücüsü, çarpışmanın etkisiyle yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Ardından, yaralı motosiklet sürücüsü, Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlattı. Özellikle bu kavşakta sık sık kazaların yaşanması, mahalle sakinlerinin de endişelerini artırmış durumda. Vatandaşlar, yetkililerden bu tehlikeli kavşakta gerekli önlemlerin bir an önce alınmasını talep ediyor.

Trafik güvenliği uzmanları, bu tür kavşaklarda düzenlemeler yapılmasının şart olduğunu belirterek, yaşanan kazaların sadece sürücü hatalarından kaynaklanmadığına, yol yapısı ve kasislerin eksikliğinin de büyük rol oynadığına dikkat çekiyorlar. Daha önce bu bölgede kasislerin bulunduğunu hatırlatan mahalle sakinleri, yeniden kasislerin yapılması gerektiğini ifade ediyorlar. Kazanın ardından yetkililer, bölgedeki trafik akışını daha güvenli hale getirmek için kapsamlı bir değerlendirme yapacaklarını ifade ettiler.