Akyazı'dan Uluslararası Turnuvada Çifte Altın Madalya Başarısı

23-25 Ağustos 2024 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde gerçekleşen şampiyonanın ilk gününde, 2012 doğumlu yıldız bayanlar +50 kg kategorisinde mücadele eden Ayşen Saner, altın madalyaya uzandı. Şampiyonanın son gününde ise 2011 doğumlu yıldız bayanlar +50 kg kategorisinde Sare Kaya, altın madalya kazanarak Akyazı’ya ikinci altın madalyayı getirdi.

Milli sporcular Sare Kaya ve Ayşen Saner, Akyazı İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde sürdürdükleri çalışmalarla ilçenin adını uluslararası arenada gururla temsil etmeye devam ediyor.

Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, turnuvada elde edilen başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Uluslararası Marmara Cap Karate Şampiyonası’ndan iki altın madalya ile dönmek ve Akyazı’nın ismini duyurmak bizler için büyük bir gurur kaynağı. Dereceye giren sporcularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Ayrıca her zaman yanımızda olan İlçe Spor Müdürümüz Sayın Adem Altun’a ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Ali Salih Akyüz’e teşekkür ederim,” dedi.