TEM OTOYOLUNDA İKİ TIR ÇARPIŞTI KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

Otoyolun Ankara istikametinde meydana gelen kazada iki tır çarpıştı. Edinilen bilgilere göre, sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen iki tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle Ankara yönünde seyir halindeyken çarpıştı. Kaza sonrasında her iki tır da alev aldı ve olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak tırları söndürdü. Ancak her iki tır da tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Kazada sürücüler R.Y. ve M.A.C. yaralanarak, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapatılırken, itfaiye ekiplerinin yangını söndürme ve soğutma çalışmaları bir süre devam etti. Trafik ekipleri, güvenliği sağlamak amacıyla otoyolu trafiğe kapatıp alternatif güzergâhlar oluşturarak araçları yönlendirdi. 

Yaralı sürücülerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtilirken, kazaya ilişkin detaylı soruşturma başlatıldı.