YAĞCILAR CADDESİNDE MOTOSİKLET KAZASINDA YARALANDI

Gazi Süleymanpaşa Mahallesi Yağcılar Mahallesi mevkiinde motosikletle otomobil arasında meydana gelen kazada, 54 AKG * plakalı motosikletin sürücüsü Hamza C. yaralandı. Kazanın, 54 HD * plakalı otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu yaşandı.

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre Hamza C. Kulandığı motosiklet ile Altındere istikametine seyir halinde iken iddiaya göre karşı yönden gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında savrulan motosiklet sürücüsü yaralanırken henüz ismi öğrenilemeyen sürücü ise kaza yerinden kaçtığı öne sürüldü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine kaza yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yaralı motosiklet sürücüye olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Akyazı devlet hastahanesine buradaki tetkikler ve tedavisinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine Kaldırıldı.

Yaralı sürücünün vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaçan sürücünün babası olay yerine gelerek oğlunun ifadesi için karakola getireceğini belitti. Öte yandan yaralı Hamza C.’nin 1 ay sonra askere gideceği öğrenildi.