Zafer Bayramı Coşkusuyla Voleybol Şöleni Akyazı'da Gerçekleşti

Akyazı İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Voleybol Turnuvası, şenlik havasında geçti. Turnuvada midi kızlar ve küçük kızlar kategorilerinde müsabakalar yapıldı. İzmit Akademi, Gölcük Yıldızlar Spor, Sakarya Beşiktaş Spor Okulları, Kartalspor, Boybeyispor ve Alaagacspor gibi kulüplerin katılımıyla gerçekleştirilen turnuva, büyük bir heyecana sahne oldu.

Müsabakalar boyunca aileler, çocuklarının verdiği mücadeleye büyük bir coşkuyla destek verdi. Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kasım Adem Altun, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, değerli antrenörlerimiz Ramazan Hacıeyüpoğlu ve Ayhan Musmuloğlu, veliler ve çalışma arkadaşları organizasyonun başarıyla tamamlanmasına katkı sağladı.

Turnuvanın sonuçları şu şekilde:

Midi Kızlar: Alaagacspor Beşiktaş Spor Okulları Kartalspor Boybeyispor Küçük Kızlar: Kocaeli Akademi Spor Alaagacspor Kartalspor Boybeyispor

Zafer Bayramı’nın ruhuna yakışır bir şekilde, dostluk ve kardeşlik içerisinde gerçekleşen bu organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür edildi.